Yesss Ik mag weer fijn aan het werk

Met een lekker muziekje aan dacht ik: ik ga meteen mijn blogverhalen even oppakken, want ja zoveel ideeën voor blogs en deze hoef ik over 2 maanden niet meer te schrijven …

Eindelijk na 11 weken verplicht dicht mocht ik vorige week woensdag weer aan de slag.. Wat was dit een lange zit zeg pffff… Over alle ellende van het hele corona gebeuren en de steun etc ga ik t niet hebben in deze blog, want social media staat er al vol mee.. Nee dit blog gaat over waar ik wel ben achter gekomen deze 11 weken.

Als eerste enorm balen dat we voor de aller drukste periode vh jaar de kerst periode dicht moesten… wat wel een voordeel was was dat de meiden al snel ook vakantie hadden van school en we dus als t ware vakantie konden vieren. En ik geen schooljuf hoefde te spelen.. In de eerste Lock down ben ik er achter gekomen dat dit totaal niet voor mij weggelegd is en ik dus ook echt geen carrière switch hierin ga maken haha.. Pffff wat moet je een geduld hebben dan! En probeer je ongemotiveerde kinderen maar weer is aan t werk te krijgen. Geen makkelijke opgave hoor..

Maar goed kan er lang en breed over praten Ik heb er ook wel van genoten hoor de meiden fijn thuis, niet vroeg van bed te hoeven, geen gehaast s’ochtends vroeg en alles op t laatste moment moeten doen om weer op tijd op school te komen.. Dus ja elk nadeel heeft soms een heel groot voordeel!! Moet zeggen dat nu ze weer naar school gaan we nog steeds mooi op tijd zijn.. Is geloof ik een nieuw record van mij hahaha.. nu volhouden zie dat is weer een dingetje maar komt vast goed..

Maar 11 weken stil zitten is ook absoluut niet goed voor mijn creatieve brein qua nagels.. motivatie was echt vertrokken, foetsie nergens te bekennen. Veel nagedacht over wat ik wel graag wil doen en waar ik heen wil gaan met mijn bedrijf.. En iedere keer komt weer naar boven, Nailart is echt mijn grootste passie en wil daar graag veel meer mee gaan doen

handpainted nailart

Ben er nu echt achter dat ik hier meer lessen in wil gaan geven. 21 november 2020 net voor de Lock down mijn eerste workshop gegeven in groepsverband bij Lillynails Benelux in Purmerend. Zo dat was wel even spannend hoor, want ja ze komen daar speciaal voor mij overal vandaan en dan wil je natuurlijk niet dat het gaat tegenvallen. Vooral als je een eigenschap hebt die perfectionisme heet.. Soms ideaal maar ook wel is erg lastig.

Maar na mijn start en mijn praatje ( wat niet echt goed ging hahaha,, want merendeel van de dag spreek ik Fries. En dan moet je ineens naar het Nederlands overschakelen in combi met veel zenuwen geen goede match! Met gevolg dat ik soms niet meer uit mijn woorden kwam oeps haha ) Maar zulke leuke dames waren er, dat toen we aan de slag gingen mijn zenuwen snel weg waren. En ik al eigenlijk meteen al doorhad, ja dit vind ik echt super leuk om te doen. Hier wil ik meer mee gaan doen. Het geeft ook een boost om te zien hoe enthousiast ze allemaal bezig waren. Stuk voor stuk Toppers!!

Dus nu zien of 2021 me meer van zulke geweldige dagen kan gaan geven. Ook in mijn salon ben ik gestart met 1 op 1 trainingen in de Nailart. Zo kan ik mijn creativiteit met anderen delen in de hoop dat ze het net zo leuk gaan vinden als mij 🙂

Nog even terug naar de Lock down. Ondanks dat het niks aan is als je verplicht dicht moet. Heb ik wederom weer genoten van de extra tijd met mijn gezin. Maar o ben zo blij dat ik nu weer lekker aan de slag kan. Mijn lieve klanten weer gezellig in de salon, mooie creaties maken heerlijk! Nu voel ik me niet meer zo bleh en nutteloos.. En daarbij geeft het weer een boost om alles weer fijn op te gaan pakken.

Zo ook mijn blog schrijven. Ik merk terwijl ik dit nu aan het schrijven ben, dat ik dit toch super leuk vind om te doen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en tot de volgende keer!

-xxx- Mariska

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *