Samen staan we sterk

Tja daar zitten we dan.

Bijna heel Nederland thuis met uitzondering van de mensen die allemaal nog hun werk buitenshuis moeten doen.                                                                                                                                                                                 Zo is natuurlijk ook mijn salon gesloten. Ik was voordat de regering het besluit nam dat de salons gesloten moesten worden al dicht (net zoals meerdere salons) voor ieders veiligheid en gezondheid. De 1,5 m afstand was voor ons gewoon niet te doen, aangezien je een nauw contact hebt met je klanten en op max. 70 cm afstand van elkaar zit. En nu dus verplicht dicht tot 6 april wat waarschijnlijk ben ik bang voor nog verlengd zal gaan worden 🙁 .

Maar hier slaan we ons allemaal ook wel weer doorheen ondanks dat het voor velen heel veel stress en tijd zal kosten om er weer boven op te komen. In de nagelbranche hebben de stylisten geen inkomsten momenteel, maar denk is aan alle opleidingscentra & groothandels. Dit gaat hun ook enorm veel geld kosten! Tot 1 juni geen trainingen meer wat bij hun dus ook betekent dat de verkoop van producten veel langer lager zal zijn… Uiteraard helpt de regering de zelfstandigen maar ook dit zal voor velen te weinig zijn i.v.m hun vaste lasten.

Ik hoop van ganse harte dat we ons allen aan de regels van de overheid zullen houden en alleen voor noodzakelijke dingen naar buiten gaan. Daardoor zal het hoop ik sneller voorbij zijn.

Nu alle tijd om dit blog te schrijven. Ook ik heb en houdt mijn meiden liever zoveel mogelijk thuis. Zo nu en dan spelen ze buiten. Even lekker skeeleren, met de bal of even tennissen. Iedere keer weer meld ik houd alsjeblieft genoeg afstand ook van de andere kinderen. En hoe moeilijk en vervelend het ook voor ze is dat ze niet gewoon met andere kinderen kunnen spelen, ze houden hun er goed aan. De toppers, ik ben zo trots op ze! <3

Zoals ik in mijn vorige verhaal schreef waren ze al zo blij dat ik meer thuis was. Uhhh nu dus nog meer haha… Ze vinden het fijn dat ik nu nog meer tijd voor ze heb ondanks dat ze liever ook hadden dat mijn salon gewoon open kon blijven. Het schoolwerken was even wennen, maar een heel groot pluspunt hiervan is.. Dat ik nu precies weet waar ze mee bezig zijn en ik help ze s’ochtends met hun werk. S’middags zijn we allemaal lekker vrij. Tijd voor spelletjes met elkaar te doen en te knuffelen. Soms zijn ze ietwat gefrustreerd als het niet lukt, maar de resultaten vliegen omhoog van hun werk. Dus alweer een dikke pluspunt van dit alles.

Genoeg hierover, maar ondanks dat de media vol staat met het corona virus kon ik ook niet dit stukje overslaan in mijn blog. Het is natuurlijk niet zo dat ik nu hele dagen stil zit en niet met mijn salon bezig ben. Ik houd contact met al mijn klanten, ik ben ondertussen met social media bezig en ik heb nu tijd om mijn vaardigheden te verbeteren qua nagelvormen en nail art. Straks als het weer druk is heb ik hier minder tijd voor dus nu pak ik mijn momenten om ze goed te benutten.

Zo fijn dat ik met Lillynails werk (Sorry dat ik het alweer vermeld haha). Zoveel keuze om mooie creaties te maken denk aan glitters en alle andere nail art producten. Vorige week heb ik voor andere nagelstilisten een step by step filmpje gemaakt van een set nagels van mij. Zo kunnen we elkaar helpen. Wilma (van Futurenails uit Terheijden) heeft voor de Lillynails groep ook een paar prachtige step by steps gemaakt. Iedereen van Lillynails probeert elkaar te helpen. Zo mooi om te zien.. Peggy (van Lillynails Benelux uit Purmerend) heeft haar steentje enorm bij gedragen door heel veel uit te zoeken qua het financiële gedeelte waar we nu mee te kampen hebben. Zowel achter als voor de schermen (tv,radio) heeft ze de nagelbranche naar voren gebracht wat we nu moeten doen en waarom er zoveel branches verplicht dicht moesten, maar de beauty branche hierbij een beetje vergeten werd terwijl we heel nauw contact hebben met de klanten. En dit alles heeft ze weer allemaal met ons gedeeld op social media o.a. in de besloten groep van Lillynails. Zo zie je maar weer dat we samen sterk staan. Ondanks dat ze het ook druk hebben met hun eigen bedrijf om alles in goede banen te leiden in deze tijd. Kunnen wij ( die producten van Lillynails gebruiken) nog terecht voor vragen over producten etc. bij alle groothandels van Lillynails in Nederland. Dat is toch een top .service!!

Een dikke dankjewel daarvoor!

Voor de nagelstylisten die dit lezen. Werk je met Lillynails? Help de groothandels in deze zware tijd. Dit kun je heel gemakkelijk doen door hun producten te promoten, maak mooie foto’s van je werk en vermeld erbij welke producten je hebt gebruikt of deel gewoon je trots dat je met deze producten van topkwaliteit werkt en wat voor een super service hun hebben.. Ik hoop dat hierdoor de verkoop van de producten weer zal gaan stijgen voordat we met zijn allen straks weer los kunnen gaan.

Voor al mijn lieve klanten Heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes die ik krijg en jullie begrip. En vooral ook door jullie hulp om waardebonnen te kopen die jullie straks kunnen inleveren als ik weer open ben.

Echt super bedankt!

Voor nu stop ik. Ditmaal een iets langer verhaal dan normaal. Ik hoop volgende keer weer een super vrolijke blog te kunnen schrijven. Pas goed op elkaar en ik hoop iedereen weer snel te mogen verwelkomen in mijn salon.

Tot de volgende keer.

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *