Nagelstudio Sparklenails

Welkom bij SparkleNails de nagelstudio van Friesland. SparkleNails is gevestigd in het mooie dorp Jorwerd wat gelegen is in het midden van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen.

Ik ben Mariska Meppelink, 39 jaar en moeder van 3 prachtige dochters.

Sparklenails bestaat vanaf begin 2016. Na een aantal jaren mijn passie voor nagels aan de kant gezet te hebben begon het in de winter van 2015 weer te kriebelen. Ik heb toen mijn gevoel gevolgd en mijn mooie hobby weer opgepakt (inmiddels een full time job ). Na de nodige trainingen gevolgd te hebben ben ik eerst hobbymatig weer begonnen. Begin 2017 kwam ik in aanraking met het fijne merk Lillynails en ben ik ambassadeur geworden voor het merk.

In Januari 2019 ben ik voor de Instructor training naar Zweden geweest waar Lillynails vandaan komt. Deze heb ik met succes afgerond. En ben ik bevoegd om zelf trainingen te gaan geven.

Sparklenails Lillynails instructor

Online afspraak maken

Boek online

Wil je meer informatie over de behandelingen die ik geef neem dan gerust contact met me op via: info@sparklenails.nl

telefoonnummer +31(0)6 549 92188 of neem een kijkje op mijn Facebook pagina of instagram sparklenails_lillynails

SparkleNails Nagelstudio Friesland