Mijn Blog, het leven van een nagelstyliste.

He wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Ik zal me even in het kort voorstellen. De rest lees je wel in mijn Blogs. Ik ben Mariska, moeder van 3 mooie dochters en eigenaresse van Sparklenails mijn nagelstudio in hartje Friesland.

Mijn blogs gaan over mijn leven als nagelstyliste, mijn ambassadeurschap van Lillynails, en over producten die ik gebruik waar ik echt helemaal weg van ben en nog veel meer. Hieronder staan de links van mij tot nu toe geschreven blogs.. het heeft even stilgestaan, maar ga ze vanaf nu weer fijn oppakken.

Wist je dat je je nu ook voor mijn blog kunt inschrijven? Zo blijf je op de hoogte wanneer er weer een nieuwe geschreven is. En ben jij dus 1 van de eerste die ze kunt lezen. Je zit nergens aan vast en je email word ook niet ergens anders voor gebruikt!

Heel veel leesplezier en ik zou t leuk vinden als je een reactie achterliet. -xxx- Mariska

Meestal schrijf ik mijn blogs die gerelateerd zijn aan mijn werk als nagelstyliste. Maar ik ben natuurlijk ook gewoon een vrouw, een moeder en echtgenote. En waar zijn de meeste vrouwen weg van?? Juist ja een momentje voor hunzelf. In het drukke leven wat we leiden schiet onze eigen er wel is bij in. Zo ook die momenten van dat je je huid is even heel goed verzorgd. Oke, de meeste gaan 1 keer in
Met een lekker muziekje aan dacht ik: ik ga meteen mijn blogverhalen even oppakken, want ja zoveel ideeën voor blogs en deze hoef ik over 2 maanden niet meer te schrijven … Eindelijk na 11 weken verplicht dicht mocht ik vorige week woensdag weer aan de slag.. Wat was dit een lange zit zeg pffff… Over alle ellende van het hele corona gebeuren en de steun etc ga ik t niet hebben in deze blog,
Tja daar zitten we dan. Bijna heel Nederland thuis met uitzondering van de mensen die allemaal nog hun werk buitenshuis moeten doen.                                                                                                                                                                                 Zo is natuurlijk ook mijn salon gesloten. Ik was voordat de regering het besluit nam dat de salons gesloten moesten worden al dicht (net zoals meerdere salons) voor ieders veiligheid en gezondheid. De 1,5 m afstand was voor ons gewoon niet te doen, aangezien je een nauw contact hebt met je klanten en
Oooooo we hebben weer wat nieuws in de salon!! Deze keer 6 prachtige nieuwe kleuren van de Lentecollectie 2020 van Lillynails! Het is en blijft een fantastisch merk!! Altijd vernieuwing in de producten. Super mooie nieuwe kleuren, glitters, poeders, nailart te veel om op te noemen. Maar nu gaan we de lente collectie even in de spotlight zetten 🙂 Het weer is buiten nog zo triest, maar daarom hoeven we zelf niet meer sip te
Het duurde even een tijdje maar nu weer eindelijk tijd voor een nieuw blog. Ik ga hem proberen bij te houden 1 x in de maand. Met uitzondering als er nieuwe producten bij komen 😉. Ik begon met iedere week maar zooo…dat is wel een heel karwei om dat voor elkaar te krijgen tussen alle bedrijven door.. Dit keer gaat de blog over mijn bevindingen van de afgelopen 2 maanden om me volledig te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *