SparkleNails

Welkom op de pagina van Sparklenails

SparkleNails is een nagelstudio & groothandel in Friesland van het Zweedse merk Lillynails. Hier vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van nagelproducten, kunstnagels & wimpers. Wilt u graag een mooie set nagels dan kunt u hier klikken voor meer informatie over de salon.

Lillynails.Lillynails producten verkrijgbaar bij sparklenails

Lillynails is een fantastisch merk en komt van oorsprong uit Zweden. Het merk is opgericht in 2008 en sinds 2016 ook in de Benelux verkrijgbaar. Steeds meer nagelstylisten stappen over of gaan werken met dit product door de geweldige ervaringen van anderen waaronder ikzelf. Ik heb verschillende merken getest maar het voldeed nooit echt helemaal. Sinds ik met Lillynails werk zijn de resultaten van klanten vele malen beter. Geen lifting, mooie intense gelpolish, steeds weer nieuwe mooie producten, een geweldige service. Alleen maar positief.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fijne producten kijk dan snel in de webshop van Sparklenails. Om de prijzen te kunnen zien zult u zich eerst moeten registreren. Reden hiervoor is dat Lillynails alleen aan gecertificeerde nagelstylisten producten verkoopt of als u aantoonbaar in opleiding bent.

Heel veel shop plezier toegewenst.

Heeft u vragen stel ze gerust via info@sparklenails of telefonisch 06-54992188

De bestellingen worden binnen 24 uur aan u verzonden indien op voorraad. Bestellingen worden normaliter geleverd zodra de gehele bestelling geleverd kan worden.

  • Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
  • Bestellingen die vrijdag na 15:00 uur worden geplaatst worden maandag naar u verzonden.
  • Bestellingen Boven de €80,00 (ex. BTW) betaalt u geen verzendkosten.
  • Bestelling Ophalen in Jorwerd. (op afspraak)
  • Verzendkosten Nederland €6,95 incl. BTW.
  • Verzendkosten Belgie € 13,00 incl. BTW.
  • Vermeld uw Naam, Adresgegevens, bedrijfsnaam, BTW nummer en Uw KvK nummer ,of mail uw Certificaat/Diploma naar ons.
  • Link naar registratie website https://sparklenails.nl/registratie-pagina/