Het verhaal achter Mijn overstap naar 1 merk Lillynails.

Toen ik net startte gebruikte ik meerdere merken waarvan ik bepaalde producten erg mooi vond. Maar ik werd er niet altijd zoveel blijer van,. De ene gellak harde wel goed uit in mijn lamp en bij sommige klanten lieten de producten sneller los dan de bedoeling was… Soms erg frustrerend, want dan denk je als nagelstylist wat doe ik nu verkeerd.. Ik werkte toen ik startte alleen met acryl en wou graag een overstap maken naar verlengingen met gel. Maar jeetje er zijn zoveel merken! Welk merk is goed? Welke werkt fijn? Welke moet ik nu kopen?? HELLUP…

Na zoveel ervaringen van bepaalde merken gelezen te hebben wist ik het nog niet zeker. Tot ik van een kennis hoorde dat ze met Lillynails werkte en het een erg fijn merk vond. Een heel groot pluspunt was de goede service van de Lillynails groothandels. Als je vragen hebt over producten kun je ze ten alle tijden stellen. En daarbij de verpakkingen Wauwww.. Iedereen die in de salon komt ziet meteen al die mooie bling bling verpakkingen, en zeg nu zelf we houden we toch enorm van de glitters en de prachtige potten met al die diamanten..

Dat klonk allemaal heel erg positief en ik werd er erg enthousiast van. Mij kennende heb ik liever vandaag iets dan morgen als ik wat in mijn hoofd heb.. Ik ben meteen online op zoek gegaan naar een Lillynails groothandel en zo kwam ik meteen al terecht bij Lillynails Benelux in Purmerend. Bingo!! Direct een account aangemaakt en mijn certificaten doorgestuurd. Weer een pluspunt van het merk.. Deze word alleen verkocht aan gecertificeerde nagelstylisten en het is dus een uniek product.

Mijn eerste bestelling was gedaan en al heel snel kreeg ik de producten binnen. Tja toen kwamen er wel bepaalde vragen in mijn hoofd hoe kan ik deze het beste gebruiken? Wat kan ik anders doen? Ik heb ze gesteld aan Peggy (eigenaresse/importeur van Lillynails Benelux ). Soms voelde ik me echt wel bezwaard als ik een vraag had of om tips/ adviezen vroeg.. Daarop was het antwoord ook direct van Peggy daar zijn we voor als groothandels. Niet alleen om zoveel mogelijk producten te verkopen maar ook om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier gebruikt worden. En er zo het meeste voordeel en plezier uit gehaald wordt. Nou om eerlijk te zijn een betere service bestaat er geloof ik niet..  

De producten werkten echt fijn en al snel legde ik mijn oude producten van verschillende merken aan de kant. De juiste lamp erbij aan geschaft, want ieder merk heeft zijn eigen lamp. De producten zijn daarop afgestemd. En ja hoor meteen geen problemen meer met niet goed uitgeharde gellak en nagels die er sneller afgingen dan de bedoeling was.

Het voordeel van Lillynails is dat ze een ruim assortiment hebben waarbij ik al mijn producten die ik nodig heb om mooie nagels te creëren bij hun kan aanschaffen. En dat scheelt ook nog is enorm veel tijd omdat ik niet meer overal weg hoef te bestellen. En niet zoveel bonnen meer heb voor in de boekhouding yes!!!!

Nu de dag ben ik nog zo ontzettend blij dat ik deze keuze toen gemaakt heb en gewoon met een top merk werk waarbij ik jullie als klanten van het juiste product kan voorzien. Dat is ook wel terug te zien in mijn salon. Overal staat Lillynails overal bling bling haha. Elk jaar zoveel nieuwe kleuren/glitters waardoor mijn assortiment alleen maar groter word en het voor jullie als klanten steeds weer een uitdaging is om een kleur te kiezen. Gelukkig kunnen we samen altijd mooie combi’s maken, want de keuze is reuze.

Doordat alles van Lillynails is en ik sinds dit jaar ook ambassadeur ben geworden van Lillynails. Vragen klanten of familieleden met regelmaat hoe gaat het met je salon? Lillynails toch? Ja het gaat goed, maar mijn salon heet niet Lillynails maar Sparklenails haha..Ik werk alleen met de producten van Lillynails..  

Maar ik snap dat ze de link meestal alleen leggen naar Lillynails. Want als ze in de rondte kijken in mijn salon dan zien ze overal Lillynails staan..

Ik bekijk het van de positieve kant, Ik ben er super trots op dat ik de keuze gemaakt heb om alleen met Lillynails te werken ik ben er dan ook echt een topfan van en dat mag iedereen weten.

Tot de volgende keer.

Tagged , , , , , , ,

1 gedachte over “Het verhaal achter Mijn overstap naar 1 merk Lillynails.

  1. Wat een leuk verhaal, je bent een van de weinige, denk zelfs de enige die op deze manier het verhaal brengt hoe je bij een merk terecht bent gekomen.
    Je brengt het met passie voor het merk, maar ook voor het vak en je klanten.

    Jij hebt een oprecht NAGELHART

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *