Even bijpraten :)

Yes tijd voor een nieuwe blog. Door alles wat er gebeurd is was ik het gewoon helemaal weer vergeten een nieuwe te schrijven….

Ondertussen alweer fijn 2 maanden aan het werk in mijn salon. De tijd vliegt voorbij..

11 mei mochten we weer van start. Een dikke Yessss hehe eindelijk. 8 weken verplicht vakantie poeh dat is wel veel. En als je nu ook echt vakantiegevoel hebt dan is het nog te doen, maar jeminee wat een stress kun je dan hebben als je verplicht dicht moet.. Zowel Martinus en ik zijn eigen ondernemer dus dit was wel even spannend.. Maar Martinus had volop drukte, want ja heel Friesland ging in de tuin bezig haha. En ik? Ik heb het negatieve omgebogen naar een positief iets nl. extra tijd voor mijn gezin en er ook van genieten.

Maar genoeg over deze periode. Wat is het fijn om weer aan de slag te mogen. Met de nodige maatregelen en extra tijd die ik nu voor elke klant inplan is het te doen voor zowel de klant als voor mij. Zo’n periode leert je ook weer om stil te staan bij de dingen die belangrijk zijn. Voorheen werkte ik veel sneller. Nu was het gewoon weer wennen, maar de extra tijd die er nu voor staat is gewoon super relaxed. Meer tijd en aandacht voor de klant, tijd om gezellig te praten. Ik geloof dat ik dit er maar zo in houd. Financieel ja is het een klant minder per dag bij sommige behandelingen zelfs 2 a 3 maar dat heb ik er voor over.

Vooral ben ik echt heel dankbaar voor alle klanten die weer terug gekomen zijn zonder jullie heb ik geen goed draaiende salon. En ook alle nieuwe klanten die er gekomen zijn echt fantastisch!! Heel erg bedankt.

Ondertussen heb ik natuurlijk ook niet stil gezeten en zijn er wat veranderingen in de salon. Zo word de nailart straks onderverdeeld in 3 keuzes die dan ook online te boeken zijn ( hierover is binnenkort meer te lezen op mijn website). En wat ik al heel lang graag erbij wou doen is vanaf augustus ook online te boeken in de salon. De lashlift, hiervoor gebruik ik de producten uiteraard van Lillynails en die werken echt top. Binnenkort zal ik ook hiervan meer foto’s online plaatsen. In de Corona periode was ik natuurlijk ook niet in Menaldum, ik zou dit weer oppakken als alles wat veiliger zou zijn. Maar doordat het steeds drukker word in de salon en ik extra dagen soms in de week open ben heb ik besloten om hiermee te stoppen, zodat ik alle tijd in mijn salon kan steken en natuurlijk ook nog wat vrije tijd over houd voor mijn gezin. Zolang ze daar nog niet een andere stylist gevonden hebben komen de klanten nog gezellig bij mij in de salon.

Het is echt onvoorstelbaar wat er soms allemaal op je pad komt. Wie had dit gedacht dat ik eigenlijk best heel snel een salon en klantenbestand op zou bouwen in een relatief korte periode. Ik maak ieder jaar een doelen plan voor het jaar wat komen gaat. En 2018 & 2019 bijna alles kunnen afstrepen. En zo zat ik te kijken wat ik voor 2020 had genoteerd.. mmm bar weinig hahaha dit keer in januari dus niet echt op gefocust wat ik nu precies wou. Dan nog maar even eentje maken voor het laatste halfjaar waar we straks ingaan.. Zien of ik ze dan einde vh jaar toch nog kan afstrepen 😉   .

Volgende keer denk ik een blog over totaal wat anders 😉  

Tot de volgende keer  

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *