Come on Over Training Lillynails

Wil je graag overstappen naar Lillynails.

Maar wil je eerst even deze producten uittesten en voelen, alvorens je ze gaat aanschaffen bij www.lillynails.nl.

Kom dan gezellig langs in mijn salon. Ik ga je alles vertellen over deze Top producten. Bij deze training kun je al je vragen stellen en de producten uittesten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik weet zeker dat je na deze workshop net zo enthousiast bent over de producten als ik. Voor mij geen ander merk meer. Daarbij de producten werken ontzettend fijn, maar de service van alle Lillynails groothandels is echt fantastisch. Je staat er niet alleen voor en dat is natuurlijk ook heel erg fijn en een enorm pluspunt.

Na afloop kun je rustig thuis je bestelling plaatsen bij www.lillynails.nl Tevens kun je je aanmelden voor de besloten facebook groep. Hier zitten alle fans van Lillynails en kun je je werk delen en of vragen stellen. Het is een hele fijne groep waar we met respect voor elkaars werk omgaan. Op deze groep ben je ook als 1 van de eerste op de hoogte van nieuwe producten die gelanceerd worden. Lillynails blijft zich maar uitbreiden qua producten en het assortiment word alleen maar groter. Dit is ideaal want zo hoef je niet meer bij meerdere groothandels bestellingen te plaatsen en scheelt t dus ook weer tijd voor in de boekhouding. Alles mooi op 1 factuur, Ideaal!!

Lillynails heeft come on over pakketten die je kunt bestellen, hierdoor heb je alles meteen in huis zodat je ermee aan de slag kunt.. Wil je graag eerst een paar producten bestellen dan kan dat natuurlijk ook, alles is mogelijk. Je moet eerst een account aanmaken bij Lillynails, stuur daarbij mocht je geen kvk hebben je certificaten meteen mee. Zodat je account meteen geactiveerd kan worden en je lekker kunt shoppen 😉 (Lillynails verkoopt alleen aan gecertificeerde nagelstylisten). Deze Come on over training is dan ook alleen voor nagelstylisten die al een salon hebben. Ik ga je precies uitleggen hoe je deze producten moet gebruiken en kun je t zelf op tips of op je eigen hand uittesten zodat je ook kunt voelen wat deze producten in een lamp met een nagel doen.

Er zijn 2 verschillende Come on over trainingen bij mij in de salon de Gellijn en Invicta lijn ( Acrylgel)

De training duurt ongeveer 3 uren.

Heb je nog vragen of wil je graag deze training boeken neem dan contact met me op via info@sparklenails.nl of 06-54992188