1 op 1 trainingen

Welkom op de pagina voor de 1 op 1 trainingen. Hier kun je meer informatie vinden over welke trainingen ik geef.

Ik geef verschillende trainingen, maar mijn passie gaat uit naar de hand geschilderde Nailart trainingen. Ik mag in mijn vrije tijd graag tekenen en vind het altijd weer een super uitdaging om mijn tekeningen of mooie afbeeldingen die ik vind op Pinterest na te kunnen schilderen op een nagel. Het vergt enige geduld en veel oefening.

Bij de 1 op 1 training Nailart gaan we aan de slag met nailart die alleen gemaakt word met gellak en 1 nailart penseel. We werken  op tips. Je kunt bij deze training mijn producten gebruiken, mocht je nailart penselen hebben dan kun je deze meenemen en anders kun je eentje bij mij aanschaffen. Als eerste ga ik in t kort even uitleggen wat we gaan maken. Niet een hele lange intro, want ben van mening door t te doen je het snelst het in de gaten krijgt hoe ik mijn nailart ontwerpen opbouw. Tussendoor heb je alle tijd om vragen te stellen.

Meestal maken we ongeveer 3 a 4 ontwerpen, maar dat is maar net hoeveel tijd dat we over houden. Als je de training hebt afgesloten ontvang je van mij een certificaat. Daarna kun je thuis fijn verder oefenen. Mocht je als je thuis bent toch nog vragen hebben dan kun je ze me altijd stellen via whatsapp of een belletje. Ik help je graag verder.

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt qua tekenen op de nagel. Hoe meer je oefent hoe makkelijker het je op een gegeven moment afgaat. De training bestaat uit handgeschilderde nailart. Je moet je wel bedenken dat ik hiervoor lang geoefend heb en t niet meteen t zelfde eruit gaat zien zoals die van mij ( misschien ook wel kan ook nog). Maar het gaat me bij zo’n training vooral om dat je weet hoe je ze moet opbouwen en welke producten je het mooiste effect krijgt. Verder is het oefening baart kunst 😉

De tijdsduur van een 1 op 1 training is ongeveer 4 uur. Het kan evt uitlopen en mochten we eerder klaar zijn dan kun je nog andere zelfgekozen ontwerpen maken of vragen van bijv de producten van Lillynails stellen.

De reden dat ik deze training bij mij in de salon 1 op 1 geef is dat mijn salon niet heel groot is. En ik het zelf ook fijn vind om alle aandacht aan jou te kunnen geven. Daarbij weet ik van mezelf dat het soms fijner is voor mensen om niet in grote groepen te hoeven werken. Ik geef deze trainingen ook in groepsverband op locatie.

Heb je vragen of wil je meer info over deze training neem dan gerust contact met me op.